LYSESTAKEN KAN BLI FLYTTET

28-02-14En kjent forkynner uttalte nylig at de mange store brannene i Norge i januar kunne skyldes at folket vårt vender seg bort fra Gud. «Matematikken» er nok ikke så enkel i Guds rike, for «Han lar sin sol gå opp over onde og gode og lar det regne over rettferdige og urettferdige.» (Matt.5,45)

Likevel må det være lov å spørre: Hvor lenge vil Gud tåle at et folk og en nasjon beveger seg bort fra Lyset? Det vedtas stadig nye lover som er i strid med Guds vilje slik den er åpenbart i Bibelen. Kristen påvirkning i barnehage og skole reduseres til et minimum. Oppslutningen om gudstjenester og møter har ikke vært så dårlig på mange tiår. Europa er den eneste verdensdelen der kristentroen er på tilbaketog, og Norge er intet unntak.

Vårt kjære fedreland har vært velsignet i 1000 år, og vi kan på så mange måter se Guds godhet åpenbart i vår historie. La oss nå når fastetida nærmer seg, dvele ved et vers fra Bibelens siste bok: Vend om og gjør de gjerninger du gjorde før! Ellers kommer jeg til deg og tar lysestaken din bort – hvis du ikke vender om. (Joh. Åp. 2,5)

This entry was posted in Andakter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply